Пристанище Бургас с нов уебсайт

Пристанище Бургас ЕАД ще посреща нуждите на гражданите с изцяло нов уебсайт. Порта с над 100-годишната си история ще предостави на потребителите един нов с уникална визуализация, изчерпателен, удобен за ползване, с улеснен достъп до пълната и актуална информация уебсайт. Новият сайт е изработен със системи за управление от най-ново поколение и уникален дизайн.

Разделен е на три групи – едната съдържа информация насочена към бизнеса, другата е ориентирана към туризма, а третата е с пълното описание на дейността на „Пристанище Бургас” ЕАД – предлагани услуги, тяхната ценова тарифа, контакти за връзка, проекти, новини, оперативни сведения, пълно описание на историята от създаването на порта, подплътена чрез снимков материал, показващ и описващ развитието му през годините. Ще могат да се разглеждат актуалните проекти, снимков материал на различните терминали, яхт клуба и хладилният склад.

Ще се увеличи и присъствието в социалните мрежи, за да бъде портът откриван и във „Фейсбук” (Facebook). „Пристанище Бургас” ЕАД е сертифицирано по Международния стандарт ISO 9001:2008, който представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспекта качество. Също така ще се предлага форма за предварителна информация за съгласуване на предстоящи посещения на кораби.

Документи като този, както и информация за обработените товари и контейнери, възстановка на корабите на кея и рейда, очаквани кораби, в раздел „Оперативно сведение” ще бъдат предоставени за публичен достъп в уебсайта. Там потребителят ще има възможност да се сдобие с информация за необходимите условия за регистриране и използване