• Повече от успешно бе Европейското състезание по ветроходство в класове 420 и 470, което се проведе от 7- ми до 15-ти август в Бургас.

    Това мнение изразиха състезатели, треньори и международното жури след приключване на първенството.

    Кулминацията по награждаването на победителитe се състоя на лятна сцена „Охлюва” в събота вечер и събра стотиците участници и многобройна публика.

  • В уеб базираната система за управление, можете да получите пълно описание на историята от създаването, чрез снимков материал, показващ и описващ развитието през годините.

    Най-актуалната информация, която може да се види е амбициозна програма за бъдещият генерален план за развитие до 2015г.

    Улесненият достъп е разделен на три групи – едната информация насочена към бизнеса, другата е ориентирана към Туризма, а третата съдържа пълно описание на дейността на Пристанище Бургас.

Добре дошли в Пристанище Бургас!

Първото пристанище в България е готово да Ви посрещне!

“Пристанище Бургас” ЕАД е пристанище за обществен транспорт с национално значение. Обработва насипни и генерални товари. Обслужва пътнически и круизни кораби. Държавният оператор “Пристанище Бургас” ЕАД прилага индивидуален подход към клиентите и оптимални решения на проблемите, много добро обслужване на товарите, гарантирано от въведената система за управление на качеството /СУК и СЗБУТ/. Целта ни е да отговорим на нарастващите изисквания на нашите партньори, да поддържаме дълготрайни бизнес-контакти и ползотворно сътрудничество с тях.

Бизнес

Информация за услугите и бизнес възможностите в Пристанище Бургас

Научете повече

Туризъм

Изживейте своето морско приключение!

Научете повече

Бъдеще

Какво е нашето бъдеще? Какво планираме да направим и как ще го направим.

Научете повече

Оперативно Сведение

Информация за всички плавателни съдове на Пристанище Бургас

Научете повече