Пристанище Бургас ще е домакин на SPICE Music Festival - 90's edition - 27.02.2019

Най-големите звезди от 90-те и техните вечни хитове ще озвучат бургаския залив в разгара на лятото. Пристанище Бургас е домакин и спомоществовател на първия музикален фестивал SPICE Music Festival - 90's edition. Така Бургас отново се нарежда сред най-големите фестивални локации в Европа. Фестивалът ще събере на една сцена „East 17", „2 Unlimited", „Rednex", „Sonique", „Dr. Alban", „Haddaway", „СарреИа", „La Bouche", „Snap!", „2 Brothers on the 4th floor", „lce МС" и „С + С Music Factory", чиито хитове  и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света.

 

На 9 и 10 август 2019 посетителите ще имат възможност да ги чуят на живо в този уникален за България форма. Освен 12-те световноизвестни денс формации в програмата ще се включат и български изпълнители.

 

Фестивалът ще се проведе в Зоната за обществен достъп на пристанището в Бургас, а освен музикалната сцена са предвидени и  още зони за храна и напитки, места за забавления.

 

Билети за събитието вече са пуснати в продажба в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg. Цените са следните: от 25-и февруари до 31-ви март - 55 лева за двудневен билет; от 1-ви април до 31-ви май - 66 лева за двудневен билет; от 1-ви юни до 31-ви юли -77 лева за двудневен билет и след 1-ви август - 88 лева за двудневен билет. Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.

 

SPICE Music Festival - 90's edition  се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, Община Бургас , Пристанище Бургас”ЕАД и с медийна подкрепа на радио ENERGY .